web super_-start_na_apiosu
apios-web-slider_gorivo
1-4-2
coffee to go

Izvrsnost na svim područjima djelovanja

Veleprodaja

Bavimo se veleprodajom visokokvalitetnih naftnih derivata i plinova. Posjedujemo vlastiti vozni park, čime u potpunosti kontroliramo tijek distribucije od mjesta utovara do mjesta isporuke kupcu.

Saznajte više…

Maloprodaja naftnih derivata

Na našim benzinskim servisima postavljamo visoke standarde, gdje kupce očekuju vrhunska kvaliteta usluge i A-Motion goriva koja zadovoljavaju najnovije zahtjeve proizvođača motora, europsko zakonodavstvo te ujedno postavljaju nove standarde na tržištu naftnih derivata.

Saznajte više…

Logistika

Vlastitim voznim parkom obavljamo distribuciju i prijevoz naftnih derivata unutar naše maloprodajne i veleprodajne mreže. Na taj način u potpunosti kontroliramo proces distribucije naftnih derivata od mjesta utovara pa sve do benzinskih servisa i skladišta naših kupaca.

Saznajte više…

Pratite nas na Facebook-u

A-MOTION PREMIUM GORIVA

Nova generacija A-Motion goriva zadovoljava najnovije zahtjeve proizvođača motora, aktualne zahtjeve europskog zakonodavstva te nadmašuje sve postojeće standarde na hrvatskom tržištu. Najinovativniji paketi aditiva u A-Motion gorivima, odabrani od našeg partnera, tvrtke OMV, čiste sustav goriva od onečišćenja, štite od korozije i imaju efekt smanjenja pjenjenja koji pomaže učinkovitom i bržem točenju.

Kvaliteta A-Motion goriva zajamčena je i sveobuhvatnim i opsežnim sustavom provjere, kako u nabavnom kanalu tako i u kanalu distribucije i prodaje.

Novu generaciju A-Motion goriva razvio je tim stručnjaka tvrtke OMV.

Tko smo? Što radimo?

Naša tvrtka osnovana je 2009. godine. Okupljamo entuzijastičan stručni tim od 50-ak ljudi, koji unatoč mladosti ima bogato iskustvo u trgovini i distribuciji naftnih derivata na području Republike Hrvatske, u regiji, a i šire.

Bavimo se veleprodajom i maloprodajom naftnih derivata vrhunske kvalitete, a kako posjedujemo i vlastiti vozni park, pružamo usluge distribucije i prijevoza goriva.

© Copyright Apios d.o.o. | Design by web-pulse.eu