punjenje spremnika
1-4-2
coffee to go

Izvrsnost na svim područjima djelovanja

Veleprodaja

Bavimo se veleprodajom visokokvalitetnih naftnih derivata i plinova. Posjedujemo vlastiti vozni park, čime u potpunosti kontroliramo tijek distribucije od mjesta utovara do mjesta isporuke kupcu.

Saznajte više…

Maloprodaja naftnih derivata

Na našim benzinskim servisima postavljamo visoke standarde, gdje kupce očekuju vrhunska kvaliteta usluge i A-Motion goriva koja zadovoljavaju najnovije zahtjeve proizvođača motora, europsko zakonodavstvo te ujedno postavljaju nove standarde na tržištu naftnih derivata.

Saznajte više…

Logistika

Vlastitim voznim parkom obavljamo distribuciju i prijevoz naftnih derivata unutar naše maloprodajne i veleprodajne mreže. Na taj način u potpunosti kontroliramo proces distribucije naftnih derivata od mjesta utovara pa sve do benzinskih servisa i skladišta naših kupaca.

Saznajte više…

Nositelj Certifikata bonitetne izvrsnosti

Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja, koja je međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete poslovnog subjekta


Pratite nas na Facebook-u

A-MOTION PREMIUM GORIVA

Nova generacija A-Motion goriva zadovoljava najnovije zahtjeve proizvođača motora, aktualne zahtjeve europskog zakonodavstva te nadmašuje sve postojeće standarde na hrvatskom tržištu. Najinovativniji paketi aditiva u A-Motion gorivima, odabrani od našeg partnera, tvrtke OMV, čiste sustav goriva od onečišćenja, štite od korozije i imaju efekt smanjenja pjenjenja koji pomaže učinkovitom i bržem točenju.

Kvaliteta A-Motion goriva zajamčena je i sveobuhvatnim i opsežnim sustavom provjere, kako u nabavnom kanalu tako i u kanalu distribucije i prodaje.

Novu generaciju A-Motion goriva razvio je tim stručnjaka tvrtke OMV.

Tko smo? Što radimo?

Naša tvrtka osnovana je 2009. godine. Okupljamo entuzijastičan stručni tim od 50-ak ljudi, koji unatoč mladosti ima bogato iskustvo u trgovini i distribuciji naftnih derivata na području Republike Hrvatske, u regiji, a i šire.

Bavimo se veleprodajom i maloprodajom naftnih derivata vrhunske kvalitete, a kako posjedujemo i vlastiti vozni park, pružamo usluge distribucije i prijevoza goriva.

© Copyright Apios d.o.o. | Design by web-pulse.eu