Vruće nogometno ljeto uz APIOS

Ne propustite ‘Ljetnu desetku’ Ronaldinha i APIOSa

Idealno ljeto obično uključuje omiljenu lokaciju, drage ljude i aktivnosti koje vas vesele. A mi bismo u tu formulu dodali ‘Ljetnu desetku’ vrhunskih nogometnih proizvoda iza koje stoje planetarno popularni nogometaš Ronaldinho i APIOS benzinski servis.

Dovoljno je na putu prema željenom odredištu predahnuti na jednom od APIOS benzinskih servisa i ‘napojiti’ limenog ljubimca A-Motion gorivima u iznosu iznad 250 kuna i vrhunska nogometna linija je vaša, i to uz 70% popusta sve do 31. kolovoza.

Širok asortiman zadovoljit će male i velike ljubitelje nogometa i rekreacije, od nogometne lopte za djecu, nogometne lopte ‘Street’ i ‘Classic’, zračne pumpe za loptu, vreće za teretanu, sportske torbe, ruksaka za velike i male do naramne i pojasne torbice sa zlatnim potpisom Ronaldinha.

‘Ove godine brojka 10 je znakovita za APIOS benzinske servise jer obilježavamo 10 godina poslovanja. Upravo iz tog razloga pripremamo razne aktivnosti među kojima je i ‘Ljetna desetka’ s Ronaldinhom koja broji upravo 10 proizvoda s kojima će se moći opskrbiti posjetitelji APIOSa uz 70% popusta i imati ljeto za čistu desetku’, izjavio je direktor strategije i razvoja APIOSa Joško Crvelin.

Matematika je jasna, stisnite kočnicu na APIOSu, napunite tank A-Motion gorivima i uživajte u bogatoj ponudi ‘Ljetne desetke’.