APIOS u samom vrhu uspješnih tvrtki u Hrvatskoj

CERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI KOJI ČINI RAZLIKU

Vodeći europski pružatelj poslovnih informacija Bisnode dodijelio je APIOSu Certifikat bonitetne izvrsnosti svrstavajući ga u sam vrh domaćeg gospodarstva te uz bok tvrtkama iz Europske unije

Prema poslovnim rezultatima u 2017. godini, APIOS je postao vlasnik Certifikata bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznate, standardizirane oznake kvalitete poslovanja temeljene na analitičkoj metodi izračuna jedinstvenoj za sva tržišta Europe koju dodjeljuje vodeći europski pružatelj poslovnih informacija Bisnode. Time je APIOS svrstan među 5% najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj koja može ravnopravno parirati tvrtkama u Europskoj uniji.

“Za sve nas koji smo dio APIOS tima, biti u društvu u kojem se nalaze najuspješniji poslovni subjekti u Hrvatskoj je dodatna motivacija i poticaj da nastavimo ‘voziti’ u istom smjeru. Nakon što smo u rekordnom roku otvorili 16 moderno opremljenih benzinskih servisa u 14 gradova te unijeli razne inovacije u našu raznoliku ponudu od vrhunskih A-motion goriva poboljšana najmodernijim paketom aditiva OMV-a do A-Caffe, A-Wash i A-Card pogodnosti te mnogih drugih usluga, nastavljamo podizati ljestvicu s otvorenjima u Kaštel Štafiliću i drugim lokacijama što dodatno opravdava ovaj međunarodno priznati Certifikat bonitetne izvrsnosti,” izjavio je direktor strategije i razvoja APIOSa, Joško Crvelin.

Certifikat se temelji na analizi financijskih izvještaja za prošlu godinu te prognoze uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci. Da bi dobile cetrifikat, tvrtke su poslovanjem u prošloj godini morale zadovoljiti 12 kriterija, među kojima se ocjenjivao rast prihoda, ostvarivanje dobiti, prosječne neto plaće, indeks kvalitete prodaje, izvozna sposobnost, stupanj zaduženosti, dani plaćanja te dani naplate potraživanja.

“A za to postignuće najviše su zaslužni naši zaposlenici koji znanjem i iskustvom svakodnevno pridonose izvrsnosti APIOSa koji je od malog igrača postao prepoznatljivim brendom na izuzetno kompetitivnom tržištu”, zaključio je Joško Crvelin.

Tvrtka Bisnode Hrvatska dio je međunarodne grupe Bisnode AB, najvećeg europskog ponuđača poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Bisnode AB je na europskom tržištu informacija prisutan od 1989. godine i okuplja više od 3100 stručnjaka iz 19 europskih država.