APIOS u društvu najboljih na Zadar Basketball Tournamentu

Grad najljepšeg zalaska sunca na svijetu, petim izdanjem Zadar Basketball Tournamenta još jednom je pokazao kako opravdano nisu i titulu grada košarke. Po mnogima, najjači pripremni turnir u Europi, ove godine okupio je kremu europske košarke poput moskovskog CSKA, Fenerbahcea, Maccabija Tel Aviv, Bayerna, milanske Olimpie i kineskog prvaka Liaoning Flying Leopardsa. Ovaj moćan sastav privukao je mnogobrojne ljubitelje ove igre na Zadar Basketball Tournament, a nije ostavio ravnodušnim niti APIOS koji se našao u društvu mnogih uglednih sponzora i partnera.

‘Kao sponzor ove značajne košarkaške manifestacije, ponosni smo što smo  bili dio spektakla u dvorani ‘Krešimira Ćosića’ na Višnjiku. Zadar Basketball Tournament dijeli s nama jedan bitan moment, a to je konstatan napredak iz godine u godinu, što smo prepoznali i odlučili na terenu podijeliti pozitivnu poruku ‘Što te pokreće?’ te u sklopu Facebook natječaja potaknuti fanove da ‘Iskoče iz okvira’ i na svoj način pokažu ljubav prema sportu i košarci. I mislim da smo u tome uspjeli’ izjavio je direktor strategije i razvoja APIOSa, Joško Crvelin.

Ovogodišnji Zadar Basketball Tournament bio je sretan za turski klub Fenerbahce koji je u svom petom finalu stigao do četvrtog trofeja. Ruski CSKA i ove se godine morao zadovoljiti drugim mjestom, dok je treće pripalo debitantima iz talijanske Olimpije Milano.

Ako niste bili među sretnicima koji su imali priliku pogledati turnir uživo, kliknite na video osvrt koji će vam dočarati djelić atmosfere te olakšati odbrojavanje do sljedećeg izdanja čija objava datuma tek slijedi.