APIOS svečano otvorio 19. benzinski servis u Petrinji

Vodeći se vlastitim sloganom ‘Energija pokreta’, APIOS nastavlja sa širenjem mreže benzinskih servisa. Ovaj put, riječ je o Petrinji koja se upisala kao 19. benzinski servis i 17. grad na mapi APIOSa na kojem se može iskusiti vrhunska usluga za vozače i njihove automobile.

‘U godini u kojoj obilježavamo 10 godina poslovanja, sretni smo što vozimo punom brzinom prema novim odredištima na kojima omogućujemo najbolje proizvode i usluge na hrvatskom tržištu. Kao brand partner OMV-a, iznimno smo ponosni što smo stanovnicima i posjetiteljima Petrinje učinili dostupnim vrhunsku ponudu A-Motion goriva koja je obogaćena najnovijom generacijom aditiva našeg brand partnera te ostale proizvode i usluge vrhunske kvalitete. Sve to ne bi bilo moguće bez lokalne zajednice koja je u nama prepoznala pouzdanog partnera te našeg stručnog tima s bogatim iskustvom u trgovini i distribuciji naftnih derivata na nacionalnom i regionalnom tržištu’, izjavio je direktor strategije i razvoja APIOSa Joško Crvelin.

Kao i ostali APIOS servisi, i ovaj u Petrinji pruža mnoge vrste derivata: A-MOTION EUROSUPER 95 BS, A-MOTION EURODIESEL BS, EURODIESEL BS PLAVI, AUTOPLIN i AD BLUE, kao i usluge A-CAFFEa te kupnju pomno odabranih proizvode iz A-SHOPa. APIOS je do sada razvio i 5 dodatnih načina kupovine proizvoda benzinskog servisa u vidu kartica, A-CARD kreditnih i debitnih i BONUS kartica za pravne osobe, te LOYALTY i GIFT kartica za fizičke osobe koje nude razne pogodnosti za stalne kupce.

Osim sveobuhvatne usluge, tvrtka APIOS svjesna je važnosti društveno odgovornog poslovanja što je i ovaj put pokazala uručivanjem A-CARD kartice Udruzi za promicanje informatike, kulture i suživota (‘IKS’) koja će moći koristiti premium A-MOTION gorivo u svom daljnjem radu.