APIOS slavi svojih 18 u Kaštel Štafiliću

Nastavljaju se redati otvorenja APIOSa. Nova lokacija nalazi se u Kaštel Štafiliću kojom APIOS broji ukupno 18 benzinskih servisa u 16 gradova na svim strateškim pravcima diljem Hrvatske.

‘Izuzetno sam ponosan što smo neposredno prije Božića omogućili vozačima još jedno mjesto za točenje vrhunskih A-Motion goriva uz ostale usluge i pogodnosti s kojima se u rekordnom roku širimo Hrvatskom. Kaštel Štafilić, kao naš 18. benzinski servis, dodatno dokazuje našu zrelost poslovanja i naporan rad tima koji točno zna kamo vozi i kako najbolje stići do cilja. A to je biti još bolji i konkurentniji na tržištu naftnih derivata’, izjavio je direktor strategije i razvoja APIOSa Joško Crvelin.

Time je APIOS bogatiji za još jedan punkt u Dalmaciji na kojem se može iskusiti sveobuhvatna usluga za vozače i njihove limene ljubimce, od najkvalitetnijih A-Motion goriva osmišljenih prema naprednoj tehnologiji s aditivima najnovije generacije OMV-a, ponude svježih pića i zalogaja u A-Caffeu, raznolikog asortiman u A-Shopu do A-Card pogodnosti.

Kao i na ostalim APIOSima, novootvoreni benzinski servis prepoznatljiv je i po vizualnom identitetu, uređenom interijeru i profesionalnom timu s ciljem omogućavanja ugodnog i pamtljivog putovanja.

‘Jedino preostaje stisnuti kočnicu i na Kaštel Štafiliću i priuštiti vozilu, sebi i suputnicima samo najbolje, zaključio je Joško Crvelin.