APIOS slavi slatkih 16

APIOS slavi slatkih 16 otvorenjem novog benzinskog servisa u Umagu

Kažu da se prvi pamte, a posjetitelji Istre će, uz prirodne ljepote, vrhunsku gastronomiju i raznoliku ponudu,  bez sumnje uživati u prvom APIOSU u Umagu koji je ujedno prvi takav benzinski servis u Istri te sveukupno 16. u Hrvatskoj.

“Otvorenjem APIOSA u Umagu brojimo 16 moderno opremljenih benzinskih postaja raspoređenih na svim strateškim prometnim pravcima u 14 gradova. No, nije sve u brojkama. Umag i Istra nam znače više od samog širenja mreže naših benzinskih servisa. Smatramo da Istrijani i ostali posjetitelji zaslužuju idealan ulazak u jednu od vodećih turističkih destinacija uz naša vrhunska A-motion goriva poboljšana najmodernijim paketom aditiva OMV-a i raznoliku ponudu osvježavajućih pića i svježih peciva u našem A-caffeu. A kako bismo ujedno bili vrijedan član lokalne zajednice, odlučili smo donirati A-CARD kreditnu karticu s gorivom Domu za starije i nemoćne Atilio Gamboc”, izjavio je direktor strategije i razvoja APIOSA, Joško Crvelin.

Kao i na ostalim APIOSIMA, novootvoreni benzinski servis u Umagu ističe se  i jedinstvenim vizualnim identitetom, uređenjem interijera i profesionalnim timom kako bi svima učinio putovanje što ugodnijim i kvalitetnijim.

“Uvjerite se sami u našu jedinstvenu ponudu i uživajte u posebnim pogodnostima.  Veselimo se vašem dolasku!”, zaključio je Joško Crvelin.

 Sve lokacije naših servisa možete pronaći ovdje.