APIOS Racing Team uspješan i u jet ski vodama

Naš Tihomir Kotarski osvojio broncu zlatnog sjaja na adrenalinskoj utrci Alpe Adria Jet Ski Tour u Fažani

Ako ste pomislili da je APIOS Racing Team doma samo na brdovitom terenu, prevarili ste se! Naš prekaljeni motociklist Tihomir Kotarski u jet ski disciplini ‘pliva kao riba u vodi’. To je pokazao na utrci Alpe Adria Jet Ski Tour koja se održava petnaest godina zaredom u Fažani.

‘U GP3 u prvoj utrci startao sam prvi i vodio, ali sam ciljnu bovu prolazio s pogrešne strane i dobio sam kaznu -1 krug što znači da sam završio dvanaesti, a u drugoj utrci sam pobijedio pa sam po bodovima ukupno treći. U klasi GP4 u prvoj utrci sam držao tempo iza aktualnog svjetskog prvaka Philipa Salobira iz Njemačke te završio drugi, dok u drugoj utrci odnosno za mene četvrtoj, bio sam umoran od velikih valova iz prijašnje tri utrke te sam lošijim startom ipak uspio završiti treći u drugoj utrci te ukupno završiti treći.’ komentirao je Tihomir Kotarski.

Sjajan rezultat na utrci Alpe Adria Jet Ski Tour koja broji 120 registriranih vozača iz svih dijelova Europe: Estonije, Švedske, Norveške, Njemačke, Mađarske, Italije, Slovačke, Češke. Nakon adrenalinskog vikenda u Fažani slijedi finalna utrka Europskog Jet ski prvenstva Aquabike European Continental Championship 2019 od 28. do 30. lipnja na jezeru Jarun u Zagrebu. APIOS Racing Team je u niskom startu. A vi?