APIOS Racing Team u najboljem rallyu u zemlji

Florian Šalec i Dario Šamec prašili na „Zagreb Open – 45. INA Delta Rallyu“

Na sam spomen utrke ‘Zagreb Open – INA Delta Rally’ svaki vozač i ljubitelj automobilističkih manifestacija znat će da se radi o najpopularnijem natjecanju u zemlji. A gdje su najbolji, tu je i APIOS Racing Team koji je punom brzinom prkosio rekordnoj brojci prijavljenih posada. U konkurenciji od njih 86 iz osam europskih zemalja, Florian Šalec i Dario Šamec zauzeli su visoko 20. mjesto.

‘Poseban je doživljaj sudjelovati na ovoj utrci koja dodatno popularizira automobilizam u javnosti. Iako uvijek može bolje, zadovoljni smo s rezultatom i u punoj brzini smo uživali na već standardnim lokacijama kod Zagrebačkog velesajma, na Sljemenu te u Dugom Selu uz, naravno, A-Motion gorivo APIOSa’ izjavio je zagorski dvojac.

I ove godine INA Delta Rally dio je FIA European Rally Trophyja, Alpe Adria Rally Kupa, Međunarodnog zonskog prvenstva Hrvatske, Prvenstva Hrvatske, Otvorenog prvenstva Zagreba, Prvenstva Slovenije, Slovenskog kupa AŠ2005, a po prvi puta i vrlo atraktivnog FIA RGT kupa. Dvodnevno natjecanje tradicionalno su poduprli INA, kao glavni pokrovitelj te Grad Zagreb kao suorganizaor.