APIOS podržao dobrovoljno darivanje krvi

U organizaciji udruge DDK Kali održana je Općinskom domu u Kalima akcija dobrovoljnog darivanja krvi koji je podržao i tim APIOSa. Iako najtopliji dan u godini, nije obeshrabrio dobre ljude koji su prikupili čak 47 doza krvi.

‘Svi znamo da krv nije voda te da trebamo biti podrška jedni drugima i time pokazivati snagu zajedništva. Zadovoljni smo što smo bili dio ove vrijedne inicijative koja će zasigurno pomoći pacijentima i zdrastvenim djelatnicima u ključnim trenucima. A kako bismo dodatno nagradili darivatelje krvi i potaknuli one koji to još nisu učinili, darovali smo naše reklamne majice te smo odobrili članovima udruge popust od 20 lipa po litri goriva na našim benzinskim servisima’, izjavio je direktor strategije i razvoja Joško Crvelin.

Dario Mišlov, predsjednik udruge DDK Kali ističe da su na akciji imali i jednog jubilanrnog darivatelja, Mladena Ilića kojem je to bilo 50-o darivanje krvi. Mišlov se zahvaljuje svim darivateljima koji su se odazvali akciji unatoč ekstremnoj vrućini, podjednako onima koji su dali krv i onima koji su se odazvali akciji.