APIOS otvorio 20. benzinski servis u Varaždinu

U prvoligaškom društvu APIOS svečano otvorio 20. benzinski servis na ulazu u Varaždin. Igrači NK Varaždina, zamjenik načelnika općine Kneginec Robert Đurinec, voditeljica Renata Sopek i brojni posjetitelji pozdravili novu APIOS lokaciju za vrhunska premium goriva i izvrsnu uslugu

Zagreb, 31. srpnja 2019. – Ove godine, tvrtka APIOS je u znaku brojke 10 koja označava godine poslovanja te brojke 20 kojom zaokružuje mrežu benzinskih servisa u Varaždinu.

‘Hvala zamjeniku načelnika općine Kneginec Robertu Đurincu, lokalnoj zajednici i našoj ekipi NK Varaždinu što su prepoznali APIOS kao pouzdanog i vrijednog partnera. Driblanje s profesionalcima još je veći užitak kada iza sebe imaš brand partnera OMV koji je obogatio našu ponudu goriva najnovijom generacijom aditiva te mladi, stručni tim s bogatim iskustvom u trgovini i distribuciji naftnih derivata u Hrvatskoj i šire. Posebno nam je zadovoljstvo što su s nama igrači NK Varaždina koji su nedjelju odigrali utakmicu u prvoj ligi s Hajdukom. Kako bismo obilježili ovaj uspjeh, u procesu smo izrade posebne BONUS kartice APIOSa i NK Varaždina na kojoj korisnici dobivaju popust od 10 lipa po litri, a 10 lipa po litri darujemo našim prvoligašima’, izjavio je direktor strategije i razvoja APIOSa Joško Crvelin.

Kao i ostali APIOS servisi, i ovaj u Varaždinu pruža usluge maloprodaje visokokvalitetnih naftnih derivata. APIOS u Varaždinu u asortimanu ima razne vrste goriva, A-MOTION EURODIESEL BS, A-MOTION EUROSUPER 95 BS, A-MOTION EUROSUPER 100 BS, EURODIESEL BS PLAVI, LPG AUTOPLIN, usluge restorana A-CAFFE te pomno odabrane proizvode iz A-SHOPa.

‘Posebno izdanje BONUS kartice s NK Varaždinom, koje smo spomenuli na početku, samo je jedan od pet dodatnih načina kupovine proizvoda benzinskog servisa. Naš program vjernosti uključuje A-CARD kreditne i debitne, BONUS kartice za pravne osobe te LOYALTY i GIFT kartice za fizičke osobe koje nude razne pogodnosti našim stalnim kupcima.  Tako možete već danas zatražiti svoju karticu i koristiti brojne prednosti’, dodao je Joško Crvelin.

Aktivan i u društveno odgovornom segmentu, APIOS je i ovaj put uručio A-CARD karticu kojom će Udruga ‘Stakleno zvono’ moći koristiti premium A-MOTION gorivo u svom daljnjem radu s osobama s posebnim potrebama iz spektra autizma.