APIOS mreža benzinskih servisa dobila novo pojačanje u Čakovcu

Brand partner OMV-a APIOS nastavlja opravdavati svoj potencijal širenjem na još jednu lokaciju. Riječ je o benzinskom servisu u Čakovcu koji time zaokružuje ukupno 17 APIOSa u 15 gradova diljem Hrvatske.

‘Od sada će i stanovnici i posjetitelji centralnog grada Međimurja imati priliku točiti A-Motion goriva osmišljena prema naprednoj tehnologiji s aditivima najnovije generacije OMV-a. Uz najkvalitetnije gorivo, tu su i popratne usluge kao i na ostalim APIOSima – svježa ponuda pića i zalogaja u A-Caffeu, raznolik asortiman u A-Shopu, A-Wash praonica za limene ljubimce te A-Card pogodnosti. I tu nije kraj našim novitetima i otvorenjima o kojima ćete imati priliku uskoro čuti, rekao je direktor strategije i razvoja APIOSa Joško Crvelin.

Osim novih otvorenja koja se tradicionalno u APIOSu odvijaju u rekordnom roku, perspektivni ‘igrač’ na tržištu naftnih derivata može se pohvaliti i Certifikatom bonitetne izvrsnosti vodećeg europskog pružatelja poslovnih informacija Bisnode svrstavajući ga u sam vrh domaćeg gospodarstva te uz bok tvrtkama iz Europske unije.

‘A sve to smo ostvarili zahvaljujući našem timu koji vjeruje da ‘mali’ mogu postati ‘veliki’ te kako Hrvatska zaslužuje još jednog ozbiljnog konkurenta na karti benzinskih servisa. Ovim povodom im se zahvaljujem kao i Gradu Čakovcu koji su omogućili da nastavimo punom brzinom naprijed’, zaključio je Joško Crvelin.