APIOS benzinski servisi prvi kreću s ponudom bestseler knjiga

U suradnji s uspješnom knjižnom blogericom Alis Marić, APIOS benzinski servisi kreću s projektom ‘Čitaj knjigu na APIOSU’. Novo mjesto za dobru knjigu od ovog tjedna u svojoj ponudi ima personalizirani izbor bestselera u suradnji sa, na društvenim mrežama popularnom, stranicom ‘Čitaj knjigu’

 ‘Čitaj knjigu na APIOSU’. Može zazvučati čudno, ali je istinito. Za takav scenarij zaslužna je suradnja APIOS benzinskih servisa i uspješne blogerice Alis Marić, osnivačice stranice ‘Čitaj knjigu’ koja broji preko 560 tisuća fanova na Facebooku i 111 tisuća pratitelja na Instagramu.

APIOS kao trendsetter, a ne follower, u ovoj jedinstvenoj priči prepoznao je priliku da ponudi nešto novo i vrijedno hrvatskoj javnosti. Projekt ‘Čitaj knjigu na APIOSU’ krenuo je od APIOSOVA tima koji obično započinje dan s motivirajućim Facebook postovima sa stranice ‘Čitaj knjigu’. S obzirom na to da je APIOS mjesto dobre energije u vidu A-Motion premium goriva i ostalih usluga, projekt ‘Čitaj knjigu na APIOSU’ predstavlja dodanu vrijednost posjetiteljima, pogotovo u kontekstu društvene distance i turbulentnog razdoblja.

Od ovog tjedna na APIOS benzinskim servisima možete pronaći knjižne bestselere te, uz svaki račun za gorivo, kupiti knjige po super cijenama i dobiti gratis Julius Meinl kavu, osim na pumpama koje nemaju caffe bar pa će na njima vaš automobil dobiti A-glass tekućinu. Nakon što okrijepite automobil A-Motion gorivima obogaćenima aditivima brand partnera OMV-a, ‘natankajte’ se dobrim naslovima uz brojne pogodnosti i popuste. Izdvojite vrijeme za sebe, pronađite mirni kutak i izgubite se u zanimljivima knjigama. Prvo poglavlje počinje na prvom APIOSu, zaplet i rasplet prepuštamo vama.