APIOS upleo u svoju ‘mrižu’ Offshore World Challenge TunIstra

Na spomen plave ribe i odmjeravanje snaga na pučini u Poreču, svaki istinski ljubitelj kraljice Jadranskog mora pogodit će da je riječ o TunIstra – Offshore World Challenge. Najveće natjecanje u lovu na veliku ribu na Jadranu, koji se ujedno svrstalo u skupinu International Big Game Eventsa, i ove godine je podržao APIOS koji je svojim sponzorstvom pridonio bogatom programu petog izdanja ove međunarodne manifestacije koja iz godine u godinu izaziva sve veći interes natjecatelja i javnosti.

Ovogodišnjom TunIstrom nije mogao sakriti zadovoljstvo niti direktor strategije i razvoja APIOSa Joško Crvelin: ‘Sama činjenica da smo sponzor ove značajne manifestacije, koja je Hrvatsku dodatno pozicionirala na svjetskoj karti big game fishinga, puno govori. Osim što je ovo sportsko događanje kvalifikacijski turnir za svjetsko prvenstvo, ima iznimnu promotivnu vrijednost za cjelokupni hrvatski turizam koji podržavamo na svakom kilometru.’

Uz natjecateljski dio, svi posjetitelji mogu uživati i u posebnom gastronomskom programu Tunalicious Street Food Festivala na kojem vrsni chefovi pripremaju razne poslastice od netom ulovljene tune i ostalih svježih namirnica. A da bi doživljaj bio potpun, atmosferu svakog dana ‘dižu’ DJ i bendovi, a vrhunac zadnjeg dana festivala priredit će nagrađivani bendovi Pavel i Silente.

Ako već niste, požurite na ovu fantastičnu manifestaciju te ‘upecajte’ sadržaje po vašoj mjeri.

Brand partner OMV-a punom brzinom širi mrežu benzinskih servisa

APIOS otvorio 22. benzinski servis u Medulinu

Otvorenjem benzinskog servisa u Medulinu Istriani su dobili 2. APIOS koji je ujedno 22. u Hrvatskoj. U protekla tri mjeseca, APIOS je proširio poslovanje na 4 nova benzinska servisa čime se pozicionirao kao ozbiljan konkurent na tržištu naftnih derivata

Nakon rekordno brzih otvorenja u Petrinji, Varaždinu i Zadru, APIOS nastavlja punom brzinom s otvorenjem benzinskih servisa. Ovaj put, novi APIOS otvoren je na ulazu u Medulin koji je Istrijanima 2. benzinski servis te sveukupno 22. u Hrvatskoj.

‘U desetoj obljetnici poslovanja, posebno smo ponosni na našu mrežu benzinskih servisa, vrijedne zaposlenike te OMV brand partnera koji nas prati na svakom kilometru poslovnih izazova. Osim sjajnog tima, naš uspjeh se dogodio zahvaljujući dobroj strategiji razvoja, vjeri da možemo postati ozbiljan konkurent na tržištu te dobrim odnosima s lokalnom zajednicom’, istaknuo je direktor strategije i razvoja APIOS-a Joško Crvelin prilikom rezanja vrpce uz načelnika Medulina, Gorana Buića.

Svečanost otvorenja u Medulinu uveličao je i vlč. Hrvoje Okadar, moderatorica Iva Šarić te brojni poslovni partneri, gospodarstvenici i predstavnici lokalne zajednice, a Dobrovoljnom vatrogasnom društvu općine Medulin (DVD-u Medulin) donirala se A-CARD kartica u sklopu društveno odgovornog poslovanja APIOSa.

APIOS je počeo svoju vožnju 2009. godine i bilježi kontinuirani rast benzinskih servisa kao i razvoj vrhunskih usluga i proizvoda na tržištu naftnih derivata. Tako na svim APIOSima posjetitelji mogu točiti premium A-motion goriva koja su obogaćena najnovijom generacijom aditiva brand partnera OMV-a poput A-MOTION EUROSUPER 95 BS, A-MOTION EUROSUPER 100 BS, A-MOTION EURODIESEL BS, AUTOPLIN i AD BLUE te uživati u izvrsnoj ponudi A-CAFFEa, A-SHOPa i A-WASHa.

APIOS je do sada razvio i 5 dodatnih načina kupovine proizvoda u vidu kartica, A-CARD kreditnih i debitnih i BONUS kartica za pravne osobe, te LOYALTY i GIFT kartica za fizičke osobe koje nude razne pogodnosti za stalne kupce.

‘Time je APIOS uspješno zaokružio desetogodišnju etapu svog putovanja te nastavlja voziti punom brzinom prema novim poslovnim ciljevima o kojima ćete uskoro čuti, zaključio je Joško Crvelin.

APIOS i Hrvatski triatlon savez uspješno startali suradnju

Benzinski servisi APIOS nastavljaju pomicati granice na sportskim terenima. Sponzorska obitelj bogatija je za Hrvatski triatlon savez koji će imati pravo pogonsko gorivo na natjecanjima tijekom cijele godine.

“Kao tvrtka sa sloganom ‘Energija pokreta’, ne mirujemo na raznim terenima pa tako i u sportskim disciplinama. Izuzetno smo ponosni što smo sklopili sponzorsku suradnju s Hrvatskim triatlon savezom jer smo svakodnevno usmjereni na perspektivne sportaše kojima je uvijek dobra došla prava energija. A nema bolje od A-Motion goriva obogaćenog najnovijom generacijom aditiva OMV-a”, izjavio je direktor strategije i razvoja Joško Crvelin.

Multitalentirani sportaši su u punoj brzini.  Zato vežite se i krenite s nama na triatlonsku avanturu koju možete pratiti i na našem webu i društvenim mrežama.

APIOS podržao dobrovoljno darivanje krvi

U organizaciji udruge DDK Kali održana je Općinskom domu u Kalima akcija dobrovoljnog darivanja krvi koji je podržao i tim APIOSa. Iako najtopliji dan u godini, nije obeshrabrio dobre ljude koji su prikupili čak 47 doza krvi.

‘Svi znamo da krv nije voda te da trebamo biti podrška jedni drugima i time pokazivati snagu zajedništva. Zadovoljni smo što smo bili dio ove vrijedne inicijative koja će zasigurno pomoći pacijentima i zdrastvenim djelatnicima u ključnim trenucima. A kako bismo dodatno nagradili darivatelje krvi i potaknuli one koji to još nisu učinili, darovali smo naše reklamne majice te smo odobrili članovima udruge popust od 20 lipa po litri goriva na našim benzinskim servisima’, izjavio je direktor strategije i razvoja Joško Crvelin.

Dario Mišlov, predsjednik udruge DDK Kali ističe da su na akciji imali i jednog jubilanrnog darivatelja, Mladena Ilića kojem je to bilo 50-o darivanje krvi. Mišlov se zahvaljuje svim darivateljima koji su se odazvali akciji unatoč ekstremnoj vrućini, podjednako onima koji su dali krv i onima koji su se odazvali akciji.

APIOS usidrio 21. benzinski servis u Zadru

APIOS benzinski servisi i dalje ‘pletu mrižu svoju’ otvaranjem 21. APIOSa koji je ujedno 4. lokacija u Zadru. Osim predstavljanja sveobuhvatne ponude, na svečanom otvorenju, tim APIOSa nastavio je tradiciju društveno odgovornog poslovanja donirajući A-CARD karticu Dječjem vrtiću Latica

Zagreb, 2. kolovoza 2019. – Nakon Varaždina, APIOS nastavlja u punoj brzini s otvorenjem benzinskih servisa. Ovaj put, u APIOS mrežu se upleo 21. benzinski servis Zadar Crno koji je ujedno 4. na zadarskoj lokaciji.

Koliko je to značajno za brand partnera OMV-a, istaknuo je direktor strategije i razvoja Joško Crvelin: ‘Iznimno smo ponosni što su Zadrani dobili četvrti APIOS na kojem mogu točiti vrhunska premium goriva i uživati u izvrsnoj usluzi. Nema boljeg poklona u godini u kojoj slavimo 10. obljetnicu poslovanja. A sve to ne bi bilo moguće bez jasne vizije i beskompromisne želje da na hrvatskom tržištu ponudimo najbolje proizvode i usluge, a na tom putu uz nas je brand partner OMV koji je obogatio našu ponudu goriva najnovijom generacijom aditiva, mladi, stručni tim s bogatim iskustvom u trgovini i distribuciji naftnih derivata kao i lokalna zajednica koju danas predstavlja gradonačelnik Zadra gospodin Branko Dukić kojemu se posebno zahvaljujem.’

Kao i na ostalim benzinskim servisima diljem Hrvatske, na APIOSu u Zadar Crno posjetitelji imaju priliku kupovati razne vrste goriva, A-MOTION EUROSUPER 95 BS, A-MOTION EUROSUPER 100 BS, A-MOTION EURODIESEL BS, AUTOPLIN i AD BLUE, koristiti usluge A-CAFFEa, te kupovati pomno odabrane proizvode iz A-SHOPa.

APIOS je do sada razvio i 5 dodatnih načina kupovine proizvoda u vidu kartica, A-CARD kreditnih i debitnih i BONUS kartica za pravne osobe, te LOYALTY i GIFT kartica za fizičke osobe koje nude razne pogodnosti za stalne kupce.

Osim predstavljanja bogate ponude, na svečanom otvorenju, tim APIOSa nastavio je tradiciju društveno odgovornog poslovanja donirajući A-CARD karticu Dječjem vrtiću Latica.

APIOS otvorio 20. benzinski servis u Varaždinu

U prvoligaškom društvu APIOS svečano otvorio 20. benzinski servis na ulazu u Varaždin. Igrači NK Varaždina, zamjenik načelnika općine Kneginec Robert Đurinec, voditeljica Renata Sopek i brojni posjetitelji pozdravili novu APIOS lokaciju za vrhunska premium goriva i izvrsnu uslugu

Zagreb, 31. srpnja 2019. – Ove godine, tvrtka APIOS je u znaku brojke 10 koja označava godine poslovanja te brojke 20 kojom zaokružuje mrežu benzinskih servisa u Varaždinu.

‘Hvala zamjeniku načelnika općine Kneginec Robertu Đurincu, lokalnoj zajednici i našoj ekipi NK Varaždinu što su prepoznali APIOS kao pouzdanog i vrijednog partnera. Driblanje s profesionalcima još je veći užitak kada iza sebe imaš brand partnera OMV koji je obogatio našu ponudu goriva najnovijom generacijom aditiva te mladi, stručni tim s bogatim iskustvom u trgovini i distribuciji naftnih derivata u Hrvatskoj i šire. Posebno nam je zadovoljstvo što su s nama igrači NK Varaždina koji su nedjelju odigrali utakmicu u prvoj ligi s Hajdukom. Kako bismo obilježili ovaj uspjeh, u procesu smo izrade posebne BONUS kartice APIOSa i NK Varaždina na kojoj korisnici dobivaju popust od 10 lipa po litri, a 10 lipa po litri darujemo našim prvoligašima’, izjavio je direktor strategije i razvoja APIOSa Joško Crvelin.

Kao i ostali APIOS servisi, i ovaj u Varaždinu pruža usluge maloprodaje visokokvalitetnih naftnih derivata. APIOS u Varaždinu u asortimanu ima razne vrste goriva, A-MOTION EURODIESEL BS, A-MOTION EUROSUPER 95 BS, A-MOTION EUROSUPER 100 BS, EURODIESEL BS PLAVI, LPG AUTOPLIN, usluge restorana A-CAFFE te pomno odabrane proizvode iz A-SHOPa.

‘Posebno izdanje BONUS kartice s NK Varaždinom, koje smo spomenuli na početku, samo je jedan od pet dodatnih načina kupovine proizvoda benzinskog servisa. Naš program vjernosti uključuje A-CARD kreditne i debitne, BONUS kartice za pravne osobe te LOYALTY i GIFT kartice za fizičke osobe koje nude razne pogodnosti našim stalnim kupcima.  Tako možete već danas zatražiti svoju karticu i koristiti brojne prednosti’, dodao je Joško Crvelin.

Aktivan i u društveno odgovornom segmentu, APIOS je i ovaj put uručio A-CARD karticu kojom će Udruga ‘Stakleno zvono’ moći koristiti premium A-MOTION gorivo u svom daljnjem radu s osobama s posebnim potrebama iz spektra autizma.

APIOS i Obrtnička komora Međimurske županije za jeftiniju vožnju

Predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije Boris Lukovnjak i direktorica maloprodaje tvrtke APIOS Ivana Kulaš Anić potpisali su sporazum o poslovnoj suradnji zahvaljujući kojem će zainteresirani članovi Obrtničke komore Međimurske županije moći ostvariti popust prilikom kupnje naftnih derivata na benzinskim servisima tvrtke APIOS, OMV-ovog brand partnera.

‘Iznimno smo ponosni što možemo poduprijeti poslovanje hrvatskih obrtnika. Potpisivanjem sporazuma o poslovnoj suradnji s obrtničkom komorom Međimurske županije omogućavamo svim obrtnicima smanjenje troškova poslovanja i održavanje konkurentnosti na tržištu. Vjerujemo da će članovi Hrvatske obrtničke komore prepoznati pogodnosti koje će moći ostvariti putem APIOS kartice koju mogu preuzeti na benzinskom servisu Čakovec, Ulica Globetka 12 uz potvrdu o podmirenim obvezama prema Obrtničkoj komori Međimurske županije koju izdaje Obrtnička komora Međimurske županije, Ivana Gorana Kovačića 4, Čakovec, zaključila je Ivana Kulaš Anić.

APIOS svečano otvorio 19. benzinski servis u Petrinji

Vodeći se vlastitim sloganom ‘Energija pokreta’, APIOS nastavlja sa širenjem mreže benzinskih servisa. Ovaj put, riječ je o Petrinji koja se upisala kao 19. benzinski servis i 17. grad na mapi APIOSa na kojem se može iskusiti vrhunska usluga za vozače i njihove automobile.

‘U godini u kojoj obilježavamo 10 godina poslovanja, sretni smo što vozimo punom brzinom prema novim odredištima na kojima omogućujemo najbolje proizvode i usluge na hrvatskom tržištu. Kao brand partner OMV-a, iznimno smo ponosni što smo stanovnicima i posjetiteljima Petrinje učinili dostupnim vrhunsku ponudu A-Motion goriva koja je obogaćena najnovijom generacijom aditiva našeg brand partnera te ostale proizvode i usluge vrhunske kvalitete. Sve to ne bi bilo moguće bez lokalne zajednice koja je u nama prepoznala pouzdanog partnera te našeg stručnog tima s bogatim iskustvom u trgovini i distribuciji naftnih derivata na nacionalnom i regionalnom tržištu’, izjavio je direktor strategije i razvoja APIOSa Joško Crvelin.

Kao i ostali APIOS servisi, i ovaj u Petrinji pruža mnoge vrste derivata: A-MOTION EUROSUPER 95 BS, A-MOTION EURODIESEL BS, EURODIESEL BS PLAVI, AUTOPLIN i AD BLUE, kao i usluge A-CAFFEa te kupnju pomno odabranih proizvode iz A-SHOPa. APIOS je do sada razvio i 5 dodatnih načina kupovine proizvoda benzinskog servisa u vidu kartica, A-CARD kreditnih i debitnih i BONUS kartica za pravne osobe, te LOYALTY i GIFT kartica za fizičke osobe koje nude razne pogodnosti za stalne kupce.

Osim sveobuhvatne usluge, tvrtka APIOS svjesna je važnosti društveno odgovornog poslovanja što je i ovaj put pokazala uručivanjem A-CARD kartice Udruzi za promicanje informatike, kulture i suživota (‘IKS’) koja će moći koristiti premium A-MOTION gorivo u svom daljnjem radu.

Idealan poklon za sve vozače – APIOS GIFT CARD

Ako ste poslodavac koji želi nagraditi svoje zaposlenike ili roditelj koji želi biti siguran da njegovo dijete uvijek ima određeni iznos za gorivo, odaberite APIOS GIFT CARD. Jer kome ne treba gorivo? Na novoj kartici, koju možete preuzeti na svim našim benzinskim servisima, možete odabrati određeni iznos, a nakon što se iznos potroši, darivana osoba može nastaviti koristiti karticu i pogodnosti jednake LOYALTY kartici.

Tako je GIFT CARD upotpunila ponudu APIOS kartica koja objedinjuje A-CARD, BONUS i klasične LOYALTY kartice kako bi svim vjernim kupcima i onima koji će to uskoro postati omogućiti najkvalitetnija goriva i kupovinu uz pogodnosti.

Dovoljno je posjetiti APIOS benzinski servis ili jednim klikom na www.apios.hr, bez upisnine, članarine i naknade za izdavanje zatražiti jednu od željenih kartica, prilagođenu upravo vašim potrebama. Jer APIOS vozi s vama kroz sve situacije!

Velika završnica u jet skiju na zagrebačkom Jarunu

APIOS Racing Team u društvu najboljih europskih vozača jet skija

Zagrebački Jarun protekli vikend, 29. i 30. lipnja bio je u znaku završnice Europskog prvenstva u jet skiju koje je okupilo šezdesetak vozača i vozačica iz petnaestak zemalja. U borbi za europske naslove u deset klasa bio je i naš član APIOS Racing Teama Tihomir Kotarski koji je u ukupnom poretku u klasi Runaboat GP4 zauzeo šesto mjesto. U toj klasi najbolji je bio Estonac Mattias Siimann, a sljedili su ga Mađar Major Marcell i Alejandro Artinano.

Trodnevni program bio je ispunjen atraktivnim Jet Ski utrkama i adrenalinskim vožnjama koje su okupile brojne ljubitelje sporta, pozitivnog ozračja i ugodnog druženja uz Jarunsko jezero.

Značaj i prednost jet ski sporta prepoznali su i podržali respektabilni partneri. Uz pokroviteljstvo Predsjednice RH Kolinde Grabar- Kitarović te pokroviteljstvo Grada Zagreba i Središnji državni ured za šport (SDUŠ), medijsko pokroviteljstvo natjecanja omogućio je 24 Sata te generalni sponzor HEP, koji već godinama prati i podržava jet ski natjecanja.

 

Rezultati po klasama:

Ski division GP2: 1. Severi Salonen 75 (FIN), 2. Slaven Ivančić 64 (CRO), 3. Jasmin Ypraus 54 (EST), 4. Mattias Simman 51 (EST), 5. Ambrož Vahen 47 (SLO), 6. Dino Jakopanec 45 (CRO), 7. Andrea Guidi 40 (ITA), 8. Ivan Hudoletnjak 13 (CRO).

Konačni poredak klase: 1. Slaven Ivančić 204 (CRO), 2. Andrea Guidi 171 (ITA), 3. Yasmiin Ypraus 150 (EST), 4. Severi Salonen 139 (FIN), 5. Matias Simman 113 (EST).

Ski junior GP 3.2: 1. Ander Hubert Lauri 70 (EST), 2. Manuel Leite 69 (POR), 3. Vito Obrovac 42 (CRO).

Konačni poredak klase: 1. Ander Hubert Lauri 208 (EST), 2. Manuel Leite 200 (POR), 3. Vito Obrovac 107 (CRO).

Runaboat GP4: 1. Mattias Siimann 69 (EST), 2. Major Marcell 60 (HUN), 3. Alejandro Artinano 58 (ESP), … 8. Tihomir Kotarski 40 (CRO), 10. Simon Buntak 27 (CR0).

Konačni poredak klase: 1. Mattias Siimann 186 (EST), 2. Alejandro Artinano 175 (ESP), 3. Alejandro Prats Palau 135 (ESP), … 6. Tihomir Kotarski 81 (CRO).